Arašídové grissini

Share on Facebook
25 porcií
1 / 5náročnosť
60 min

Ingrediencie:

Cesto

  • 500 g hladkej múky Pernerka
  • 250 g vody
  • 40 g olivového oleja
  • 20 g medu
  • 5 g morskej soli
  • 200 g nahrubo nasekaných nesolených arašidov
  • 10 g droždia

Na dokončenie

  • 1 lyžica morskej soli

Tipy a Triky:

Konce namočíme v rozpustenej mliečnej alebo bielej čokoláde. Posypeme zmesou soli a farebného maku. Skladujeme v uzatvárateľnej nádobe na suchom a chladnom mieste.

Postup:

Všetky ingrediencie zmiešame a vypracujeme na tuhé nelepivé cesto; prikryjeme fóliou a necháme v chladničke cez noc odpočívať. Na druhý deň rozvaľkáme na tenké pramene s dĺžkou 35 cm, potrieme ich vodou, posypeme hrubou soľou a na plechu vystlanom papierom hneď upečieme pri 170 °C do zlatista. Necháme vychladnúť.

KDE KÚPITE PERNERKU

Naše múky sú dostupné v stálej ponuke predajcov uvedených nižšie.

 

A v ponuke mnohých ďalších malých predajcov...



Tieto webové stránky využívajú na zabezpečenie funkčnosti stránok a analýzu návštevnosti súbory cookie.
Používaním týchto stránok s tým vyjadrujete súhlas.