Dvojfarebná bublanina z ryžovej múky

Share on Facebook
Plech 20 x 30 porcií
1 / 5náročnosť
45 min

Ingrediencie:

  • 160 g ryžovej hladkej múky Pernerka
  • 600 g hustého bieleho jogurtu
  • 4 vajíčka
  • 1 prášok do pečiva
  • 100 g cukru
  • 2 lyžice holandského kakaa
  • čerešňový kompót

Tipy a Triky:

Recept na jednoduchú bublaninu z ryžovej Pernerky, kde môžete využiť čerstvé či kompótové ovocie.

Môžeme použiť aj olúpané mandarínky.

Postup:

Najskôr zmiešame múku s práškom do pečiva a cukrom. Pridáme vajíčka, jogurt a zamiešame. Vznikne nám tekuté cesto.

¾ cesta vylejeme na vymazaný plech (môžeme použiť aj papier na pečenie). Do zvyšného cesta pridáme kakao a cik-cak vylejeme na prvú vrstvu cesta.

Navrch pokladieme čerešne a pečieme vo vyhriatej rúre na 180 °C zhruba 30 minút.

KDE KÚPITE PERNERKU

Naše múky sú dostupné v stálej ponuke predajcov uvedených nižšie.

 

A v ponuke mnohých ďalších malých predajcov...



Tieto webové stránky využívajú na zabezpečenie funkčnosti stránok a analýzu návštevnosti súbory cookie.
Používaním týchto stránok s tým vyjadrujete súhlas.