Lievance z ryžovej múky

Share on Facebook
20 porcií
1 / 5náročnosť
30 min

Ingrediencie:

Cesto: 

  • 160 g ryžovej múky Pernerka 
  • 160 g bieleho jogurtu 
  • 30 g vanilkového cukru 
  • 10 g prášku do pečiva 
  • 3 vajíčka 

ďalej:

  • Maslo na vymazanie lievanečníka 
  • Lekvár na potretie 

Tipy a Triky:

Chutia skvelo aj s akýmkoľvek sezónnym ovocím a jogurtom. 

Postup:

Zmiešame múku s práškom do pečiva a cukrom. Pridáme biely jogurt, vajíčka a vytvoríme hladké a vláčne tekuté cesto. Necháme 15 minút odstáť.

Lievanečník, prípadne panvicu vymažeme maslom a lievance pomaly pražíme z každej strany približne 3 minúty.

Nakoniec lievance potrieme lekvárom a ihneď podávame. 

KDE KÚPITE PERNERKU

Naše múky sú dostupné v stálej ponuke predajcov uvedených nižšie.

 

A v ponuke mnohých ďalších malých predajcov...



Tieto webové stránky využívajú na zabezpečenie funkčnosti stránok a analýzu návštevnosti súbory cookie.
Používaním týchto stránok s tým vyjadrujete súhlas.