Muffiny s bielou čokoládou a čučoriedkami

Share on Facebook
15 porcií
1 / 5náročnosť
45 min

Ingrediencie:

  • 300 g pšeničnej celozrnnej hladkej múky Pernerka
  • 150 g cukru
  • 1 balíček prášku do pečiva
  • 3 vajíčka
  • 1 dl oleja
  • 300 g bieleho jogurtu
  • 200 g bielej čokolády (nasekanej)
  • 200 g čučoriedok

Tipy a Triky:

Môžeme použiť aj iné ovocie, napríklad jahody.

Postup:

Vajíčka vyšľaháme s cukrom do tuhej bielej peny (trvá to asi 5 minút). Postupne pridáme olej, jogurt, múku zmiešanú s kypriacim práškom a miešame, až nám vznikne hustejšie cesto.

Do cesta opatrne vmiešame nasekanú bielu čokoládu a čučoriedky. Formičky na muffiny plníme cestom do ¾.

Pečieme v rozohriatej rúre na 170 °C asi 20 minút.

KDE KÚPITE PERNERKU

Naše múky sú dostupné v stálej ponuke predajcov uvedených nižšie.

 

A v ponuke mnohých ďalších malých predajcov...



Tieto webové stránky využívajú na zabezpečenie funkčnosti stránok a analýzu návštevnosti súbory cookie.
Používaním týchto stránok s tým vyjadrujete súhlas.