Proteínové lievance

Share on Facebook
5 porcií
1 / 5náročnosť
15 min

Ingrediencie:

Cesto:

  • 3 bielky
  • 30 g čokoládového proteínu
  • 30 g celozrnnej špaldovej hladkej múky Pernerka
  • 5 g kypriaceho prášku do pečiva
  • kokosový olej

Tipy a Triky:

 Chutia výborne aj s akýmkoľvek sezónnym ovocím, marmeládou, tvarohom, jogurtom alebo napríklad len s javorovým sirupom.

Postup:

Zmiešame múku, proteín a kypriaci prášok.

Bielky vyšľaháme do tuhého snehu.

Suchú zmes pridáme k bielkom a premiešame.

Lievanečník alebo panvičku vymažeme kokosovým olejom a pražíme stredne veľké lievance.

KDE KÚPITE PERNERKU

Naše múky sú dostupné v stálej ponuke predajcov uvedených nižšie.

 

A v ponuke mnohých ďalších malých predajcov...



Tieto webové stránky využívajú na zabezpečenie funkčnosti stránok a analýzu návštevnosti súbory cookie.
Používaním týchto stránok s tým vyjadrujete súhlas.