Kokosový tart s lesným ovocím

Share on Facebook
1 porcií
2 / 5náročnosť
50 min

Ingrediencie:

Cesto:

  •  150 g hladkej špaldovej múky Pernerka
  •  50 g strúhaného kokosu
  •  50 g trstinového cukru 
  •  2 vajíčka 
  •  3 PL rozpusteného kokosového oleja 
  •  štipka soli

Krém:

  •  500 g ricotty
  •  250 g jemného odtučneného tvarohu 
  •  3 PL trstinového cukru
  •  1 odmerka vanilkového/kokosového proteínu (cca 30g)
  •  3 PL strúhaného kokosu

Želatína:

  •  300 g mrazeného lesného ovocia 
  •  trstinový cukor podľa chuti
  •  1/2 balenia želatíny s agarom 

 

Tipy a Triky:

Odporúčame tart robiť večer, aby odležal cez noc v chladničke a prepojili sa všetky chute.

Postup:

Cestíčko si pripravíme zmiešaním všetkých surovín a následne si cesto rozvaľkáme na tenučko a prenesieme do formy na tart. Cesto poprepichujeme vidličkou a pečieme pri teplote 180 stupňov 15-20 minút.

Cesto po dopečení necháme chvíľku vychladnúť a nalejeme naňho krém, ktorý sme si pripravili zmiešaním všetkých surovín. Ako posledné si do hrnčeka dáme prevariť ovocie so sladidlom a želatínou v prášku a nalejeme na krém. Necháme vychladnúť a odporúčame tart robiť večer, aby odležal cez noc v chladničke a prepojili sa všetky chute. 

 

KDE KÚPITE PERNERKU

Naše múky sú dostupné v stálej ponuke predajcov uvedených nižšie.

 

A v ponuke mnohých ďalších malých predajcov...



Tieto webové stránky využívajú na zabezpečenie funkčnosti stránok a analýzu návštevnosti súbory cookie.
Používaním týchto stránok s tým vyjadrujete súhlas.