Ražné medvedie labky

Share on Facebook
1 plech porcií
2 / 5náročnosť
75 min

Ingrediencie:

Cesto:

  • 350 g ražnej celozrnnej hladkej múky Pernerka
  • 250 g práškového cukru
  • 70 g mletých vlašských orechov
  • 20 g holandského kakaa
  • 1 čl škorice
  • 1 čl mletých klinčekov
  • Kocka masla izbovej teploty

Tipy a Triky:

Postup:

Zmiešame všetky suché ingrediencie a potom pridáme maslo. Vypracujeme cesto. Cesto zabalíme do potravinárskej fólie a necháme minimálne hodinu odležať v chladničke, najlepšie cez noc.

Z cesta si pripravíme guličky, ktoré poukladáme do formičiek. Pečieme vo vyhriatej rúre na 170 stupňoch cca 12 minút. 

Ešte teplé obalíme v práškovom cukre

KDE KÚPITE PERNERKU

Naše múky sú dostupné v stálej ponuke predajcov uvedených nižšie.

 

A v ponuke mnohých ďalších malých predajcov...



Tieto webové stránky využívajú na zabezpečenie funkčnosti stránok a analýzu návštevnosti súbory cookie.
Používaním týchto stránok s tým vyjadrujete súhlas.