Špaldové vanilkové rohlíčky

Share on Facebook
10 porcií
1 / 5náročnosť
140 min

Ingrediencie:

  • 400 g masla
  • 200 g mletých mandlí
  • 500 g špaldovej hladkej múky Pernerka
  • 160 g práškového cukru
  • 2x balíčky vanilkového cukru
  • 1x žĺtok

Tipy a Triky:

Cukrovinky zbalíme do papiera a papierovej krabice,  uložíme do sucha a chladu a tak zostanú veľmi dlho čerstvé.

Postup:

Všetky suroviny zapracujeme do cesta, okrem práškového cukru a vanilky. Tie si odložíme bokom na obaľovanie. Cesto necháme dve hodiny odležať a potom začneme tvoriť rohlíčky. Pečieme 15 minút na 160 stupňoch.
Nakoniec rohlíčky obalíme v zmesi s práškového a vanilkového cukru.

KDE KÚPITE PERNERKU

Naše múky sú dostupné v stálej ponuke predajcov uvedených nižšie.

 

A v ponuke mnohých ďalších malých predajcov...



Tieto webové stránky využívajú na zabezpečenie funkčnosti stránok a analýzu návštevnosti súbory cookie.
Používaním týchto stránok s tým vyjadrujete súhlas.