Ražné špenátové palacinky

Share on Facebook
8 porcií
1 / 5náročnosť
30 min

Ingrediencie:

Cesto

  • 2 hrnčeky BIO ražnej celozrnnej múky Pernerka
  • 2 vajcia
  • 150 g rozmrazeného špenátu – môže byť aj čerstvý
  • 2 hrnčeky mlieka
  • 1 hrnček vody
  • 2 strúčiky cesnaku
  • soľ, korenie

Plnka

  • téglik syra Lučina
  • hrsť jarnej cibuľky nakrájanej na kúsky
  • hrsť červenej a žltej papriky nakrájanej na kúsky
  • soľ, korenie

Tipy a Triky:

Postup:

Všetky suroviny na cesto dáme do mixéra a rozmixujeme na hladko, cesto bude tekuté ako na klasické palacinky, v prípade potreby ho ešte môžeme zriediť vodou.

Zmiešame všetky suroviny na plnku.

Palacinky vyprážame na olivovom oleji a potom potierame náplňou.

Môžeme podávať teplé aj studené.

KDE KÚPITE PERNERKU

Naše múky sú dostupné v stálej ponuke predajcov uvedených nižšie.

 

A v ponuke mnohých ďalších malých predajcov...



Tieto webové stránky využívajú na zabezpečenie funkčnosti stránok a analýzu návštevnosti súbory cookie.
Používaním týchto stránok s tým vyjadrujete súhlas.