Tuniaková nátierka so slnečnicovým chlebom

Share on Facebook
1 bochník chleba, 1 miska nátierky porcií
1 / 5náročnosť
120 min

Ingrediencie:

Chlieb Pernerka:

  • 1 x 500g zmes na pečenie Chlieb Pernerka slnečnicový 

Nátierka:

  • 125 g cottage 
  • 100 g tuniaka v slnečnicovom oleji 
  • 1 cibuľka 
  • cesnak 
  • soľ, čierne korenie 



Tipy a Triky:

Tuniaková nátierka sa výborne hodí aj na Chlieb Pernerka viaczrnný a Chlieb Pernerka pšenično-ražný. 

 

Postup:

Chlieb upečieme podľa návodu – zmes zmiešame s vodou, necháme vykysnúť a pečieme v rozohriatej rúre. 

Všetky suroviny na nátierku rozmixujeme tyčovým mixérom. Servírujeme na čerstvom chlebe. Na záver ozdobíme paradajkou a kučeravou petržlenovou vňaťou. 

 

KDE KÚPITE PERNERKU

Naše múky sú dostupné v stálej ponuke predajcov uvedených nižšie.

 

A v ponuke mnohých ďalších malých predajcov...



Tieto webové stránky využívajú na zabezpečenie funkčnosti stránok a analýzu návštevnosti súbory cookie.
Používaním týchto stránok s tým vyjadrujete súhlas.