Ražné lievance

Share on Facebook
7 lievancov porcií
1 / 5náročnosť
35 min

Ingrediencie:

Cesto:

  • 130 g  celozrnnej ražnej hladkej múky Pernerka
  • 7 g prášku do pečiva
  • 150 ml mlieka
  • 1 vanilkový cukor

Ďalej

  • Maslo na opekanie

 

Tipy a Triky:

Namiesto masla môžete použiť aj kokosový olej.

Postup:

Ako prvé si preosejeme múku s kypriacim práškom. Pridáme cukor a prilejeme mlieko.

Dôkladne premiešame a necháme 15 minút odležať. 

( Cesto je hustejšie ako na palacinky)

Opekáme na panvici, ktorú sme si zľahka potreli maslom.

 

KDE KÚPITE PERNERKU

Naše múky sú dostupné v stálej ponuke predajcov uvedených nižšie.

 

A v ponuke mnohých ďalších malých predajcov...



Tieto webové stránky využívajú na zabezpečenie funkčnosti stránok a analýzu návštevnosti súbory cookie.
Používaním týchto stránok s tým vyjadrujete súhlas.